Vártás Péter lightbox

 

Vártás Péter

 

2014-ben végzett Kommunikáció és Médiatudomány szakon, majd a Blokk Media Zrt-nél kezdett el dolgozni social media manager és szövegíró státuszban. 

Munkájához tartozott weboldalak szöve-gezése, valamint film- és videós stábok kreatív támogatása is. 2015-ben került az RTL Klub csapatába, ahol az RTL.hu oldalra írt szórakoztató cikkeket, illetve feladatai közé tartozott extra videós tartalmak forgatása, szerkesztése és vágása.

2016 és 2018 között az Open Media csapatát erősítette; kreatív koncepciók kidolgozása, gyártásának felügyelete és kreatív támogatása, kampányok koordinálása képezték munkájának szerves részét.

2017-től hozzá tartozik a Talent Studio Facebook és Instagram felületein megjelenő hirdetéseinek menedzselése, tervezése. 

2017 végétől ismét az RTL-hez szerződött, ahol jelenleg is szerkesztői és szövegírói munkakörben tevékenykedik. 

Az RTL Klub és az RTL II csatornák nagyszabású produkcióinak – úgy mint Celeb vagyok, ment ki innen!, Survivor, Nyerő Páros, Való Világ – tartalmi szerkesztése, műsorok online felületeinek kezelése, social media felületeinek tartalmi és kreatív tervezése, szövegeinek írása köthetőek hozzá.

Fel

Free Joomla! template by L.THEME