Gáspár Evelin lightbox

 

Gáspár Evelin

 

10 éves kora óta a média világának állandó szereplője. Öt évig volt részese édesapja valóságshowjának, a Győzike shownak, majd még 3 éven keresztül szerepelt az Édes Élet című reality show-ban.

Ezidő alatt olyan tapasztalatokra tett szert a média világában, ami lehetővé tette számára, hogy mind a kamerák előtt, mind a kamerák mögött megállja a helyét. Emellett nagyon sok televíziós műsorban szerepelt, legutóbb a méltán népszerű utazós reality, az Ázsia Expresszben láthatta a közönség a hetekig tartó hajszában.

Fotózások, újságcímlapok és internetes videós tartalmak készítésében is van tapasztalata,melynek köszönhetően egy elég erős Instagram bázisra tett szert, jelenleg több mint 143 ezer követője van, akik nyomon kísérik a hétköznapjait és életmódját. 

Nagyon fontosnak tartja a social media felületek felelősségteljes kezelését, mert manapság nagyon erős hatást tud gyakorolni az emberek mentális világára. Emiatt szeretne olyan órákat tartani a fiataloknak, ahol betekintést nyernek a forgatások és műsorkészítés világába szereplői nézőpontból, valamint egyfajta társadalom felelősségvállalásra, a social media világának nézőpontjából.

Tanulmányai: 

  • Mikszáth Kálmán Gimnázium és Kollégium Pásztó - francia kéttannyelvű középiskola 

  • Université du Luxembourg Science Économique 

  • International Business School of Budapest Financial Management 

 

Fel

Free Joomla! template by L.THEME